Dərsdən qaçıb girmişdim, səhərə qədər oynadım

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
klarikafoolish
Delta

Dərsdən qaçıb girmişdim, səhərə qədər oynadım

Post by klarikafoolish »

Həmin gün Bakıda yağış elə güclü idi ki, sanki göydən nə su, nə də qərar düşürdü. Universitetin üçüncü cütü qalmışdı, amma mən artıq sinifdə otura bilmirdim. Darıxa-darıxa telefonu çıxartdım. Bilmirəm, bəzən elə olur – heç bir planın olmur, sadəcə, boşluğu doldurmaq istəyirsən.

Mostbet azerbaycan giriş etməyim də məhz o cansıxıcılıq anında oldu. Əvvəllər dostlar danışırdı, “slotlar, bonuser” – qulaq asırdım, amma vecimə deyildi. Ancaq həmin gün, nədənsə, barmağım özü kliklədi. Sayt açıldı. Rənglər parlaq idi, musiqi yox, amma hər yerdə kiçik səslər – sanki meyvə maşını işləyir. 20 manat atdım. Sadəcə, maraqdan.

İlk 10 dəqiqə uduzdum. Gülməli deyil, amma o qədər də kədərli də – 20 manatı zaten çayxanada itirərdim. Amma sonra... “Book of Dead” açdım. Fironlar, papiruslar. İlk fırlanma – boş. İkinci – cüzi bir şey, 2 manat qayıtdı. Üçüncüdə ekranda hər şey titrədi. Bildim ki, xətt düşür. Ürəyim döyünür, sinifdə müəllim nəsə deyir, mən isə ekrana baxıram. Üç firon üst-üstə. Və sonra əlavə fırlanmalar.

Saat 13:00-da başlamışdım. Axşam saat 7-də hələ də eyni stulda oturmuşdum. Universitet bitmiş, hamı evə getmişdi. Tualetdə əllərimi yudum, üzümə su çilədim – vay, gözlərim qıpqırmızı. Amma ekrana qayıtmalı idim. Çünki o anda balansım 470 manat idi. 20 manatdan 470-ə çıxmaq... Mənə elə gəlirdi ki, dünyanın ən ağıllı adamıyam.

Hisslərimi necə izah edim? Qorxu ilə zövq qarışmışdı. Hər “spin” düyməsinə basanda sanki iynə vururdular. Adrenalin. Fikirləşirsən ki, bəs indi? Bəs bir az da? Mostbet azerbaycan giriş etdikdən sonra oynamağa başlayanda heç vaxt bilmirsən, oyun səni hara aparacaq. Mənə elə gəlirdi ki, proqram məni tanıyır, jestlərimi başa düşür. Səhvən 50 manat basdım bir dəfə. Boğazım qurudu. Uduzdum. Sonra yenə qazandım.

Gecə yarısı olmuşdu. Kafedra işıqları sönmüşdü. Yalnız telefonun ekranı üzümü işıqlandırırdı. Birdən... ekran qızardı. Düşündüm qapanır. Amma yox. “Mega Moolah” cekpotu. Ağlıma gəlməzdi. Düyməyə basdım – heç nə başa düşmədim. Rəqəmlər fırlandı, dayandı. Məbləğ? 3.240 manat.

Otaqda qışqırdım. Həqiqətən də. Sinifdə başqa heç kim yox idi, amma hər halda əlimi ağzıma qoydum. Nəfəsim kəsildi. Tələbə kreditim var idi, ata-anama demirdim. Həmin 3.240 manatla o krediti bağladım. Qalanı ilə özümə yeni çanta aldım və dostları restorana apardım. Hər şey bir gecədə dəyişdi.

Amma bu, nağıl deyil. Ertəsi gün yenə girdim. Və uduzdum. 100 manat. Sonra 200. Axmaqlıq etdim. Yəni o səhəri gecəyə “yenə qazanaram” deyə girdim, amma proqram sərt oldu. Ürəyimdə deyirəm: o anlamaq lazımdır ki, qumar dalğası gəlib-gedəndir. Həmin qazanc mənə öyrətdi – vaxtında çıxmağı bilmək, bacarıqdır. Mostbet azerbaycan giriş edib şansını sınaqdan keçirəndə, unutma ki, məqsəd bir gecəlik varlanmaq deyil, ağlını itirməməkdir.

Aylar keçdi. İndi ayda bir dəfə, pulum olanda, maksimum 50 manat atıram. Əyləncə üçün. O gecəki adrenalin yox, amma xoş xatirə qalıb. Dərsdən qaçmağıma dəyərmi? Bəlkə də yox. Ancaq həyatda ilk dəfə hiss etdim ki, tale həqiqətən sənə gülə bilər. Sadəcə, o təbəssümü pul kimi xərcləmə.