Для всіх, котрі прагне експериментами на кухні, але злиться через невпорядкованість в приготуванні!

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
Bonnieangef
Alpha

Для всіх, котрі прагне експериментами на кухні, але злиться через невпорядкованість в приготуванні!

Post by Bonnieangef »

Мені хочеться поділитися історією, яка пригодилася у мною минулого тижня. Дочка захотіла, щоб ваша покірна слуга зробила дещо неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, авжеж, розпочала шукати ідею у інтернеті і отримала несподіванку. Провела аж півтори години марних пошуків, мов зомбі з сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти здавалися надто складні, інші варіанти - з недоступними компонентами, ще кілька - із купою банерів. І потім як же я вспомнила щодо цей портал та просто за п’ять хвилинок відкрила - той самий рецепт! Ця знахідка виявився до безтями покроковим, що в результаті навіть моя 12-річна донька спромоглася мені стати справжнім підручним. Наприкінці ми приготували неймовірний десерт, що виявився ідеальним успіхом вечора. Вже сьогодні всі мої друзі питають: "На якому сайті ти відкрила настільки просто бомбезний рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
CarolCat
Alpha

Для людей, хто зазвичай полюбляє приготуванням, а злиться через плутанину у кулінарії!

Post by CarolCat »

Хочу відкрити вам кулінарною драмою, яка виникла зі мене попереднього тижня, і це було.... Моя мала вимовила бажання, аби як кулінарний експерт приготувала один унікальне з нагоди день народження. Ваша героїня, авжеж, розпочала гортати варіант у кулінарних блогах і.... Промучилася цілісних півтори години, мов зомбі з сайту до черговий кулінарний портал! Одні ідеї були нереально складні, декілька - зі справжніми екзотичними продуктами, ще кілька - серед тоннами спонсорських посилань. Але потім ваша героїня вспомнила щодо сей чудовий портал та всього лише за 5 хвилин, і це факт! знайшла - той самий рецепт! Рецепт був настільки детальним, що навіть юна 12-літня юна кулінарка змогла своїй мамі допомогти. Наприкінці наша команда зробили чарівний десерт, який виявився головним успіхом дня народження. Тепер всі мої вже заздрісні подруги обсіли мене з розпитуваннями: "Де я знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
Каталог рецептів
Post Reply