Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
Vivianhab
Alpha

Post by Vivianhab »

Раніше мої стосунки з кухнею не складалися. Я часто псувала продукти або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Спочатку я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче інопланетний корабель. Але голод — не тітка, і я таки наважилася її увімкнути.

На блозі знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Невже ти готуєш?".

Коли я зазирнула всередину, то була вражена. Це була їжа, а не щось неїстівне! Соковита, гаряча, їстівна! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона рятує мене щоразу: страви виходять ідеально, без мого контролю і не стріляє олією. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.