Ofis pəncərəsindən şəhərə baxırdım. Gün batırdı, binaların arasında qızılı rənglər gəzirdi. İş günü bitmək bilmirdi. Saat 18:30 idi, amma rəhbər hələ də yeni tapşırıqlar verirdi. Mən dinləyirdim, başımı tərpətdim, amma fikrim başqa yerdə idi. Son bir neçə aydır ki, özümü yorğun hiss edirdim. 31 yaşım var idi, marketinq şöbəsində işləyirdim, maaşım yaxşı idi. Bəs niyə içimdə bu boşluq hissi?
Nəhayət, işdən çıxdım. Metroya endim, evə getdim. Yolda ərzaq aldım, çünki soyuducu boş idi. Evə çatanda paltarımı dəyişdim, yemək hazırladım. Tək yaşayırdım, bu mənim seçimim idi. Yemək yedim, televizora baxdım, sonra telefonu götürdüm. Sosial şəbəkələri gəzirdim, birdən bir reklam gördüm. mostbet aviator. Adı maraqlı gəldi. Aviator - bu nədir?
Reklama tıkladım, proqram endi. Qeydiyyatdan keçdim, profilimi doldurdum. Aviator oyununu tapdım. Qaydaları oxudum: təyyarə uçur, sən mərc edirsən, təyyarə nə qədər yüksəyə qalxsa, qazancın o qədər çox olur. Amma təyyarə birdən itə bilər. Əsas odur ki, vaxtında dayanasan. Sadə oyun kimi görünürdü.
20 manat yüklədim hesaba. İlk mərci etdim, 1 manat. Təyyarə qalxdı, 1.20x, dayandım. Uddum. 1.20 manat oldu. Yenə mərc, 1 manat. Təyyarə qalxdı, 2.30x, dayandım. Uddum. 2.30 manat. Beş dəfə belə etdim, hər dəfə uddum. 20 manat 28 manat oldu. Düşündüm, bu maraqlıdır.
Sonra bir mərc etdim, 5 manat. Təyyarə qalxdı, 1.50x oldu, dayanmadım, gözlədim. 2.00x oldu, dayanmadım. 2.50x oldu, dayanmadım. 3.00x oldu, birdən təyyarə itdi. Uduzdum. 5 manat getdi. Acığıma gəldi, 10 manat qoydum. Təyyarə qalxdı, 1.20x oldu, dayandım. Uddum, 12 manat. Bir az rahatladım.
Bir saat oynadıqdan sonra balans 45 manat oldu. 20 manat qoymuşdum, 25 manat qazanc. Dayandım. Çıxarış etdim, pulu karta köçürdüm. O gecə düşündüm: bu oyun fərqlidir. Burada hər şey sənin qərarından asılıdır. Nə vaxt dayanacağını bilməlisən. Ən kiçik tərəddüd, ən kiçik acgözlük - və hər şey itə bilər.
Ertəsi gün işdə fikrim mostbet aviator oyununda idi. Axşam evə qayıdan kimi telefonu götürdüm, proqramı açdım. 30 manat yüklədim. Oynamağa başladım. İlk saat yaxşı keçdi, 30 manat 60 manat oldu. Sonra bir səhv etdim. 20 manat mərc qoydum, təyyarə 2.00x qalxdı, dayanmalı idim, amma gözlədim. 2.50x oldu, yenə gözlədim. 3.00x oldu, birdən itdi. 20 manat getdi.
Əsəbləşdim. Qalan 40 manatla oynamağa davam etdim. Kiçik mərclər edirdim, 1-2 manat. Yavaş-yavaş 40 manat 35 manat oldu, sonra 30 manat. Düşündüm, dayanmaq lazımdır. Dayandım. Həmin gecə 30 manat uduzmuşdum. Özümə söz verdim: bir daha heç vaxt acgözlük etməyəcəm.
Bir həftə sonra yenə oynadım. Bu dəfə 20 manat yüklədim. Qayda qoydum: heç vaxt 5 manatdan çox mərc etməyəcəm, heç vaxt 2.00x-dən yuxarı gözləməyəcəm. Kiçik mərclər, kiçik uduşlar. 20 manat 30 manat oldu, sonra 40 manat, sonra 50 manat. Bir saat oynadım, dayandım. 30 manat qazanc. Qaydalara əməl etdim, nəticə yaxşı oldu.
Aviator oyunu mənə bir şey öyrətdi: həyatda da belədir. Bəzən risk etmək lazımdır, amma nə vaxt dayanacağını bilmək daha vacibdir. Bu oyunda sən təyyarə ilə birlikdə yüksəlirsən, qanadlanırsan, amma birdən hər şey bitə bilər. Əsas odur ki, vaxtında eniş edəsən.
Aylar keçdi. Mən mostbet aviator oynamağa davam etdim. Həftədə bir neçə dəfə, limitimi aşmadan. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Amma ümumi balansda qazancda idim. Ən böyük uduşum 500 manat oldu. O gecəni heç vaxt unutmaram.
Həmin gün işdə yaxşı gün idi. Layihəni təsdiqləmişdilər, rəhbər məni tərifləmişdi. Evə xoşbəxt gəldim. Yemək yedim, sonra telefonu götürdüm. 50 manat yüklədim, aviator oynamağa başladım. Kiçik mərclər edirdim, 2-3 manat. Təyyarə qalxırdı, mən 1.50x-də dayanırdım, 2.00x-də dayanırdım. Yavaş-yavaş balans artırdı.
Üç saat oynadım. 50 manat 200 manat oldu, sonra 300 manat, sonra 400 manat. Ürəyim döyünürdü. Son bir mərc etdim, 50 manat. Təyyarə qalxdı, 1.50x oldu, dayanmalı idim, amma dayanmadım. 2.00x oldu, dayanmadım. 2.50x oldu, dayanmadım. 3.00x oldu, nəfəsim kəsildi. 3.50x oldu, dayandım. 50 manat 175 manat oldu. Balans 575 manat oldu.
Dərhal dayandım. Çıxarış etdim. 525 manat qazanc. O gecə yata bilmədim. Səhər anama zəng etdim, dedim: "Ana, bu həftəsonu sizə gəlirəm, hədiyyə alacam". Anam sevindi. Həftəsonu valideynlərimin yanına getdim, atama yeni telefon aldım, anama qızıl üzük. Onların sevinci mənə 500 manatdan daha dəyərli oldu.
Bu gün mən hələ də oynayıram. Aviator mənim sevimli oyunumdur. Mənə həyatın vacib bir dərsini öyrətdi: risk et, amma nəzarəti itirmə. Yüksəl, amma vaxtında en. Bu, sadəcə oyun deyil, həyat fəlsəfəsidir.
İndi 8 aydır ki, oynayıram. Heç vaxt limitimi aşmamışam. Heç vaxt acgözlük etməmişəm. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma əsas odur ki, mən bu oyunu sevirəm. Mənə enerji verir, düşüncələrimi təmizləyir, beynimi boşaldır. Və bəzən də yaxşı qazanc gətirir.
O axşamı xatırlayıram. Ofis pəncərəsindən şəhərə baxırdım, gün batırdı. Yorğun idim, boşluq hiss edirdim. Sonra bir reklam gördüm, bir proqram yüklədim, bir oyun oynadım. Və bu oyun mənə yeni bir dünya açdı. Təkcə qazanc dünyası deyil, özümü kəşf etdiyim bir dünya. İndi mən daha güclüyəm, daha inamlıyam. Və bilirəm ki, həyatda hər şey ola bilər. Əsas odur ki, hazır olasan.
Aviatorın sirri: Qanadlarımı hiss etdiyim an
-
klarikafoolish
- Beta