Для досвідчених кухарів, котрі обожнює випічкою, та втомлюється від бардак серед кухні вдома!

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
Aishaoxime

Для досвідчених кухарів, котрі обожнює випічкою, та втомлюється від бардак серед кухні вдома!

Post by Aishaoxime »

Раніше думала, що відмінно знаю як готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка підказала мені ознайомитись свіжі рецепти, але я не знала, як підібрати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є величезна кількість сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Я була в захваті від розділи з ексклюзивними стравами та рецептами різних кухонь світу. За цей час я спробувала страву французької кухні, тайської та ще й іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я почуваюсь впевненим кулінаром. Також почала вести особистий журнал, де записую всі нові рецепти, які освоїла
Сайт
GregoGaubs
Alpha

Як саме мармелад домашнього приготування відрізняється від покупного

Post by GregoGaubs »

Чимало людей думають, що основна різниця між домашнім мармеладом та магазинним криється тільки в ціні або зовнішньому вигляді, але насправді різниця набагато глибша і передусім торкається складу та користі для організму. Виділимо ключові пункти:

Склад:
Домашній варіант роблять зі справжнього фруктового пюре, соку та желатину (або агар-агару). У покупному ж часто базою є цукор, патока, загусники та ароматизатори, ідентичні натуральним, замість реальних фруктів.

Смакові якості:
Домашній має більш м'яким, природним смаком і менш нудотний. Покупний часто яскравіший і солодший завдяки хімії.

Зичність:
У домашньому залишаються вітаміни (хоча б частково) та клітковина. У магазинному — суцільні "порожні" калорії та барвники.

Вигляд:
Магазинний — бездоганно рівний, яскравий, глянсовий. Домашній може бути каламутнуватим, не таким яскравим, швидше втрачає форму, проте безпечніший для здоров'я.

Детальніше про те, з чого роблять насправді магазинні солодощі, можна прочитати за посиланням.
Post Reply