Раніше думала, що відмінно знаю як готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка підказала мені ознайомитись свіжі рецепти, але я не знала, як підібрати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є величезна кількість сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Я була в захваті від розділи з ексклюзивними стравами та рецептами різних кухонь світу. За цей час я спробувала страву французької кухні, тайської та ще й іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я почуваюсь впевненим кулінаром. Також почала вести особистий журнал, де записую всі нові рецепти, які освоїла
Сайт
Для досвідчених кухарів, котрі обожнює випічкою, та втомлюється від бардак серед кухні вдома!
- GregoGaubs
- Alpha
Як саме мармелад домашнього приготування відрізняється від покупного
Чимало людей думають, що основна різниця між домашнім мармеладом та магазинним криється тільки в ціні або зовнішньому вигляді, але насправді різниця набагато глибша і передусім торкається складу та користі для організму. Виділимо ключові пункти:
Склад:
Домашній варіант роблять зі справжнього фруктового пюре, соку та желатину (або агар-агару). У покупному ж часто базою є цукор, патока, загусники та ароматизатори, ідентичні натуральним, замість реальних фруктів.
Смакові якості:
Домашній має більш м'яким, природним смаком і менш нудотний. Покупний часто яскравіший і солодший завдяки хімії.
Зичність:
У домашньому залишаються вітаміни (хоча б частково) та клітковина. У магазинному — суцільні "порожні" калорії та барвники.
Вигляд:
Магазинний — бездоганно рівний, яскравий, глянсовий. Домашній може бути каламутнуватим, не таким яскравим, швидше втрачає форму, проте безпечніший для здоров'я.
Детальніше про те, з чого роблять насправді магазинні солодощі, можна прочитати за посиланням.
Склад:
Домашній варіант роблять зі справжнього фруктового пюре, соку та желатину (або агар-агару). У покупному ж часто базою є цукор, патока, загусники та ароматизатори, ідентичні натуральним, замість реальних фруктів.
Смакові якості:
Домашній має більш м'яким, природним смаком і менш нудотний. Покупний часто яскравіший і солодший завдяки хімії.
Зичність:
У домашньому залишаються вітаміни (хоча б частково) та клітковина. У магазинному — суцільні "порожні" калорії та барвники.
Вигляд:
Магазинний — бездоганно рівний, яскравий, глянсовий. Домашній може бути каламутнуватим, не таким яскравим, швидше втрачає форму, проте безпечніший для здоров'я.
Детальніше про те, з чого роблять насправді магазинні солодощі, можна прочитати за посиланням.