Для людей, хто обожнює кухнею, однак не може зрозуміти хаос в кулінарії!

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
CarolCat
Alpha

Для людей, хто обожнює кухнею, однак не може зрозуміти хаос в кулінарії!

Post by CarolCat »

Мені хочеться розповісти кулінарною драмою, яка трапилася зі мною того самого тижня. Моя принцеса попросила, аби як кулінарний експерт створила щось унікальне з нагоди великої події. Я, звісно ж, авжеж, почала вишукувати ідею у інтернеті і... о боже!. Втратила цілих півтора години марних пошуків, мов зомбі з ресурсу до сайт! Одні ідеї були занадто з багатоетапні, декілька - зі справжніми дивними компонентами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. Та ось потім я вспомнила про цей портал й всього лише за п’ять хвилин знайшла - мрійливий рішення! Варіант був до безтями покроковим, що в результаті навіть дванадцятирічна помічниця спромоглася мені допомогти. В результаті наш тандем спекли дивовижний торт, що був визнаний ідеальним хітом свята. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні друзі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла цей диво такий просто бомбезний варіант?"
Каталог кулінарних рецептів